Domov Informacijski sistemi Aplikacijski razvoj Vzdrževanje Projekti Kontakt

Ponosno predstavljamo naše projekte.

Taxi društvo Ljubljana

Taxi društvo Ljubljana

Pri Taxi prevozih je odzivnost do strank izrednega pomena. V ta namen smo za naročnika razvili aplikacijo za Taxi prevoze po meri. Aplikacija Vključuje celoten sistem za disponenta in voznika + enostavno naročanje za končne uporabnike.

TV Arena SI

TV Arena SI

Pri naročniku je zelo pomembna stalna internetna dosegljivost za kar smo vzpostavili High Availability omrežni sistem. Povezali smo tudi vse zunanje lokacije do glavnega informacijskega centra (VPN).

Calify

Klicni sistem Calify

Vsi klici, statusi agentov in opravljeno delo je vidno v sistemu Calify. Poteka Sinhronizacija telefonske centrale in CRM sistema v realnem času. Razvili smo rešitev, kjer se uporabnik enostavno prijavi v aplikacijo izbere željeno delo in že lahko izvaja odhodne / dohodne kampanje za svoje naročnike.

Hotel Mrak

Hotel Mrak Ljubljana

Hotel Mrak je družinsko voden hotel v starem mestnem jedru Ljubljane in ima 34 sob. Vzpostavili smo polno, kvalitetno pokritost brezžičnega Wi-Fi omrežja po celotnem Hotelu.

Pošljite povpraševanje

Vas zanima konkretna rešitev za vaše podjetje oz. organizacijo? Predlagamo vam, da nam pošljete nekaj vaših podatkov, mi pa vas bomo poklicali ter se z vami dogovorili za uvodni sestanek ali ponudbo.

ZAČNIMO ZDAJ
Bitnet

Analiziramo obstoječe stanje ter načrtujemo želeno. Optimiziramo poslovne procese na podlagi ključnih kazalnikov poslovanja za izboljšano delovanje organizacije in zmanjšanje stroškov poslovanja.

Kontakt

BITNET d.o.o.
Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana

info@bitnet.si +386 51 206 449